Om oss

Hordaland Asfalt AS ble etablert i 2007 av Rune Johnsen og Ørjan Krossnes.

Det hele startet tidlig på 2000 tallet da Ørjan jobbet som betong entreprenør og fikk stadig flere henvendelser på asfaltering. Rune Johnsen som hadde erfaring fra NCC ble kontaktet og samme startet de opp firmaet Hordaland Asfalt AS. Siden den gang har vi tilegnet oss god og lang erfaring med asfaltering og har nå 3 asfaltlag, freselag og selgere. I asfaltsesongen er vi 22 ansatte.

Hordaland Asfalt AS har kontorer i Åsane, Litleåsveien 49. Verksted og lager på Rolvsvåg Industriområdet – Samnanger.

Vi utfører asfalteringer i hele Vestland, med hovedfokus på gamle Hordaland, Bergen, Sotra, Askøy, Austevoll, Samnanger, Kvam, Stord, Osterøy, Voss, Bømlo, Husnes, Rosendal, Odda, Jondal, Tysnes men vi har også utført arbeid på Geilo, Gol, Lærdal, Førde, Gulen. Vi utfører jobber der i finnes, det er ingen begrensing.

Om vinteren har vi vintervedlikehold gjennom Presis Veidrift, hvor vi holder veien fra Trengereid – Frøland og fra Hisdalen – Os.

Ledig stilling Om oss
Om oss

Hvorfor velge Hordaland Asfalt AS:

  • Vi er godt kjent i bransjen
  • Vi er etablert i markedet
  • Vi har faste kunder som kommer igjen
  • Vi har gratis befaring
  • Vi er løsningsorienterte
  • Vi yter service og leverer kvalitet
  • Vi har alt som trengs for asfaltering – fresing, asfaltering og transport

Hordaland Asfalt AS – Din asfaltleverandør i Hordaland:

Hordaland Asfalt AS er en av de ledende asfaltfirma i «gamle» Hordaland.

Vi har lang erfaring med alt innen asfalt, og har drevet under Hordaland asfalt AS siden oppstarten i 2007, og omsetter nå for over 40 millioner kroner.

Vi har opparbeidet oss et godt renomme både ovenfor faste kunder og mot nye kunder som vi utfører asfaltering for. Vi kan tilby gratis befaring, er løsningsorientert og levere kvalitets asfalt.

Vi kan asfalt og tilbyr mange forskjellige typer. Vi hjelper deg med å velge rett asfalttype for deg. Vi utfører fresing og har alt som trengs for asfaltering. Asfalt er lett å holde rent, lett å vedlikeholde, slitesterkt og med en lang levetid.

Asfaltering for mange er en engangs investering og Hordaland Asfalt AS yter vårt beste gjennom forespørsel, tilbud, bestilling, planlegging og utførelse slik at kundene våre skal stå igjen med en god opplevelse.