Hordaland Asfalt AS – din asfaltleverandør i hordaland

Hordaland Asfalt AS er en av de ledende asfaltfirma i «gamle» Hordaland.

Vi har lang erfaring med alt innen asfalt, og har drevet under Hordaland asfalt AS siden oppstarten i 2007, og omsetter nå for over 40 millioner kroner.

Som et ledende asfaltfirma har vi opparbeidet oss et godt renomme både ovenfor faste kunder og mot nye kunder som vi utfører asfaltering for. Vi kan tilby gratis befaring, er løsningsorientert og levere kvalitets asfalt.

Vi kan asfalt og tilbyr mange forskjellige typer. Vi hjelper deg med å velge rett asfalttype for deg. Vi utfører fresing og har alt som trengs for asfaltering. Asfalt er lett å holde rent, lett å vedlikeholde, slitesterkt og med en lang levetid.

Asfaltering for mange er en engangs investering og Hordaland Asfalt AS yter vårt beste gjennom forespørsel, tilbud, bestilling, planlegging og utførelse slik at kundene våre skal stå igjen med en god opplevelse.

Veivals for asfalt

Hordaland Asfalt AS tilbyr asfalt tjenester til det private markedet, det private næringslivet og kommunale foretak.

Dette kan være asfaltering og oppretting på private gårdstun / tun, veier, re-asfaltering, grøfter, garasjeanlegg, fortau, lapping, fresing, graving mm.

Om vinteren har vi vei-vedlikehold som brøyting/strøing. Vi ønsker våre kunder velkommen til en god asfalthandel til forutsigbare betingelser.

Vi utfører asfalteringer i hele Vestland, med hovedfokus på gamle Hordaland, Bergen, Sotra, Askøy, Austevoll, Samnanger, Kvam, Stord, Osterøy, Voss, Bømlo, Husnes, Rosendal, Odda, Jondal, Tysnes men vi har også utført arbeid på Geilo, Gol, Lærdal, Førde, Gulen. Vi utfører jobber der i finnes, det er ingen begrensing.

Ta kontakt for en hyggelig prat, eller send inn kontaktskjema og få et uforpliktende tilbud!

Er Stavanger en by i Norge?

hoppetusse for komprimering av asfalt